Xenoblade Chronicles 2 krijgt een grote update

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2 is bijgewerkt op 19 januari 2018. De patch corrigeert allerlei zoekfouten, maakte het mogelijk om menu-voice-overs over te slaan en loste een probleem op waarbij een bepaald Skill-RAM niet correct werkte. Dit Xenoblade Chronicles 2 update heeft ook het New Quests Pack 1 en Nuttige Items Pack 3 toegevoegd voor mensen met het Expansion Pack.

Laten we, voordat we daarop ingaan, een korte blik werpen op de speurtochten die hierin zijn opgelost Xenoblade Chronicles 2 update. De Riddle on the Wall (een reguliere Gormott-zoektocht) en Birds of a Feather (een Blade-zoektocht voor Finch) zijn gerepareerd, zodat spelers ze kunnen voltooien, ongeacht waar ze zich in het normale verhaal bevinden. De Precious Yearnings (Blade quest for Agate) is ook gepatcht om een ​​aantal problemen op te lossen waarbij de quest niet vorderde. Ten slotte zijn de eerste groep speurtochten en de tweede groep items in de uitbreidingspas toegevoegd.

Nu verder met de details van de coole Expansion Pass-dingen. Binnen het New Quests Pack 1 zitten vijf verschillende quests: Passion of the Artisan, M.I.A. Nopon, Industrial Sort of Tour, Midnight Feasting en The Lone Watchman. Binnen het Nuttige Items Pack 3 zijn allerlei handige dingen toegankelijk gemaakt: Driver Essentials Set 2 (1 Overdrive Protocol, 1 Legendary Core Crystal, 10 Rare Core Crystals), 3 Juicy Samods (Tora's Favorite Thing), 3 Fizz Juice ( Poppi a's favoriete ding), en 1 Auto-Balancer (Charming Driver Gear).

Het New Quests Pack 1 en Nuttige Items Pack 3 zijn beide beschikbaar in de Expansion Pass. De andere fixes zijn natuurlijk voor iedereen die eigenaar is Xenoblade Chronicles 2 .

Bron: Nintendo Alles