Ontvriend al gore

Dit wordt beschikbaar nadat je enkele spamberichten van Al Gore hebt ontvangen na voltooiing van Manbearpig. Ga terug naar zijn schuilplaats en praat met hem. Je zult tegen hem en zijn agenten van de geheime dienst moeten vechten.

Blokkeer voor de eerste beurt de poging van Al Gore om je te vervelen en geef je personages de status Sleep en Screwed. Gebruik Shock niet tegen hen. Gebruik in plaats daarvan Burning en Gross Out. Schakel eerst de specialisten uit, want hun geweerschoten zijn niet te blokkeren. De agent van de geheime dienst heeft een aantal slechte combo's en kan een verdovingsgranaat gebruiken.

Al Gore regenereert ook, maar let niet op hem totdat je zijn volgelingen hebt uitgeschakeld. Gebruik een Speed ​​Potion om je opnieuw aan te laten vallen. Je moet dit proberen als je eenmaal krachtige wapens en uitrusting in je bezit hebt. Zodra zijn volgelingen uit zijn, kun je je concentreren op het uitschakelen van Al Gore.

Nadat je hem hebt uitgeschakeld, plunder je zijn lichaam en zijn geheime kamersleutel. Open zijn kamer en plunder de kist daar.