Bètavoorbeeld van Tom Clancy's The Division

Tom Clancy
Systeem: PS4, Xbox One, pc
Ontwikkelaar: Ubisoft Massive
Pub: Ubisoft
Uitgave: 8 maart 2016
Spelers: 1 (2+ online)
Schermresolutie: 480p-1080p
Is The Division een Destiny Killer of voorbestemd om te floppen?
door Matthew Hayes

Tot dusver De divisie lijkt een allegaartje van onverwachte verrassingen en niet-gerealiseerde verwachtingen. Alles wat ik heb geleerd over het verhaal en alles wat ik zelf heb gespeeld tijdens een lang weekend van beta-sampling, heeft meer vragen dan antwoorden opgeroepen, en het is moeilijk om te weten wat ik ervan vind. Eén ding weet ik zeker: De divisie is niet Bestemming , en dat is misschien toch niet zo'n goede zaak.

We hebben het gehad over De divisie al jaren, maar het komt eigenlijk in de winkelrekken op een zeer interessant moment - een tijd waarin Bestemming spelers (zo'n 20+ miljoen man sterk) realiseren zich dat ze misschien toe zijn aan iets nieuws. Een droogte van inhoud voor Bungie betekent een enorme kans voor Ubisoft, en omdat beide games online shooter / RPG-hybriden zijn, zijn de vergelijkingen tussen de twee consistent geweest. Ik heb genoeg tijd besteed aan het patrouilleren in de door bendes geteisterde straten van New York en het trotseren van het Wilde Westen dat is De divisie 's Dark Zone om een ​​goed gevoel voor de game te krijgen, en ik kan je nu al vertellen dat het nee is Bestemming .

Op een bepaalde manier is dat goed, want in tegenstelling tot Bestemming , hebben we hier eigenlijk een behoorlijk goed verhaal in handen. Een onbekende instantie of entiteit plantte een dodelijk virus op bankbiljetten die werden uitgegeven en gebruikt op Black Friday, de drukste winkeldag van het jaar. Terwijl rekeningen van hand wisselden en mensen de dag dicht bij elkaar doorbrachten, verspreidde het virus zich snel en vrij snel overspoelde een pandemie de natie en bracht chaos en dood met zich mee. Je bent speciaal getraind (samen met andere agenten) voor zo'n scenario, en nu is het tijd voor jou om de orde te herstellen. Het is absoluut Tom Clancy, en het is absoluut beter dan wat dan ook Bestemming ooit aan tafel gebracht.

Heetste dingen op CheatCC!

Een gebied waar De divisie ontbreekt, is echter variatie. Blijkbaar, zodra de pandemie uit de hand liep, plunderden alle bendes en criminelen elke Old Navy in New York. Alle vijanden tot nu toe zijn gewoon kerels in hoodies of kerels in hazmat-pakken. tenminste binnen Bestemming er zijn meerdere rassen en tientallen verschillende soorten vijanden om te bestrijden. Ze zien er ook allemaal geweldig uit. Ik zou hetzelfde kunnen zeggen over de omgevingen en esthetiek in het algemeen. Ik ben gewend om missies te voltooien terwijl ik meteorieten zie regenen door de stormachtige Venusiaanse lucht, of starend in een fonkelend lint van onze Melkweg vanaf het oppervlak van de maan. Terwijl De divisie is helemaal geen slecht uitziende game, de esthetiek lijkt een beetje te realistisch voor zijn eigen bestwil. Verlaten gebouwen, straten bezaaid met wrakstukken en afval, een donkere en slordige uitvalsbasis... Zullen we dit allemaal voor tientallen – of honderden – uren willen terugkomen?

Als dat zo is, zullen de vaardigheden die we verderop in de vaardighedenboom van onze agent ontgrendelen, de gameplay op een enorme manier moeten veranderen. Eerlijk gezegd vond ik de strijd een beetje saai. We hebben allemaal gespeeld Oorlogswapens , dus we weten dat op dekking gebaseerde vuurgevechten van derden erg intens en erg leuk kunnen zijn. Er ontbrak iets in de De divisie . Ik haalde de trekker over en laadde tijdschriften in mijn stijlvolle vijanden, maar ik kreeg gewoon niet de afgifte van dopamine die ik had verwacht. Ik hoop heel erg dat de vaardigheden op hoog niveau daar verandering in zullen brengen. Misschien als je medische, technische en veiligheidsvleugels volledig zijn geüpgraded en je speelt met een volledig spel kaarten, zullen de dingen misschien omdraaien.

Ik hoop dat koelere vaardigheden de manier waarop ik naar de uitrusting kijk ook zullen veranderen, omdat ik niet te veel heb gevonden om enthousiast over te worden. De geweldige buit die je hoopt op te halen, ziet er vaak uit als willekeurige onzin: standaard geweren, petten, enz. Met Bestemming , vanaf het begin ziet je voogd eruit als een badass, en je bent constant aan het upgraden en vordert. Niets in De divisie zag er cool uit of voelde als een grote upgrade, maar er is altijd een kans dat nadat je in een bepaald type build hebt geïnvesteerd, je op jacht gaat naar zeer specifieke soorten buit om je rol te complimenteren.

Mijn Dark Zone-ervaring was er een van algemene agressie, en boefjes regeerden de dag. Toen ik alleen speelde, viel ik ten prooi aan meerdere groepen van 2-3 stalkers die me zouden volgen naar extractiezones en me vermoordden, of me op een andere manier doodschoten. Ik kan me niet voorstellen dat ik een enorme stimulans zou voelen om tijd te investeren in het verkennen van de Dark Zone voor waardevolle uitrusting als de gemeenschap besluit dat het een plek moet zijn voor overvallen en trollen.

Alles gezegd, ik blijf voorzichtig optimistisch over De divisie . Ik denk dat Ubisoft genoeg skin in het spel heeft gestopt om er echt om te geven hoe het uitpakt, en ik durf te wedden dat spelen met een agent die is uitgerust met een dynamische reeks vaardigheden en gratis uitrusting de verwoeste straten van New York City in één kan veranderen van de beste speeltuinen en meest intense slagvelden die we het hele jaar zien. Zolang het eindspel boeiend is en het grootste deel van het verhaal niet achter betaalde uitbreidingen wordt gehouden, zou dit een van de grootste games van deze consolegeneratie kunnen worden. Als het echter blijft spelen zoals tijdens de vroege bèta-ervaring, kan het snel uit de hand lopen.

Door
Matthew Hayes
Bijdragende schrijver
Datum: 9 februari 2016


Spelkenmerken:

  • Take Back New York - Welkom bij een nieuwe generatie ervaring in een aanhoudende en dynamische omgeving, waar verkenning en spelervoortgang essentieel zijn. Samen met andere Division-agenten is het jouw missie om de orde te herstellen, de bron van het virus te onderzoeken en New York terug te nemen.
  • Een levende en ademende wereld – Betreed een universum waar het tijdstip van de dag en de weersomstandigheden een grote invloed hebben op je game-ervaring. Gebruik de omgeving voor een strategisch voordeel om gevechten te domineren en je vijanden in een hinderlaag te lokken.
  • Urban Jungle - New York City wordt overspoeld door vijandige groepen die proberen te profiteren van de crisis. Een van die groepen is The Cleaners, die door de stad reizen waar de besmettingsniveaus stijgen. The Cleaners dragen hazmatpakken en zwaaien met vlammenwerpers en laten niets dan as achter in hun kielzog.
  • Uitrusten – Maak als lid van The Division gebruik van de modernste technologie. Pas je personage en je rugzak aan, je reddingslijn in het geval van een instorting, en communiceer te allen tijde met de andere agenten met je slimme horloge. Pas je wapens aan en verbeter ze. De keuzes die je maakt, zullen helpen om herstel te smeden of de stad dieper in chaos te storten.


    Opmerkingen Schakel JavaScript in om de . te bekijken opmerkingen mogelijk gemaakt door Disqus. blog reacties mogelijk gemaakt doorDisqus