Verhaal 10 - Het moleculaire niveau

VERHAAL 10 - Het moleculaire niveau

Doelstelling: Laat de courser-chip analyseren

Afhankelijk van de connecties die je hebt gemaakt met de facties, kan deze markering veranderen:

  • Als je nog geen contact hebt opgenomen met The Railroad, word je doorgestuurd naar Doctor Amari in Goodneighbour die je zal vertellen om The Railroad te vinden. Nadat ze dat heeft gedaan, moet je op zijn minst The Railroad Quest 01 - Road To Freedom voltooien om ze te ontmoeten. Je kunt met Desdemona praten over de chip en zij zal je naar Tinker Tom brengen. Geef de chip af om deze te laten analyseren.
  • Als je The Railroad al hebt ontmoet en je bij hen hebt gevoegd, wijst de markering je naar Desdemona (Railroad Leader) op het hoofdkantoor van The Railroad. Als je met haar praat, zal ze je naar Tinker Tom leiden en om de chip vragen. Geef de chip af om deze te laten analyseren.

Opmerking: Voordat je deze verhaalmissie voltooit, moet je ervoor zorgen dat je lid bent geworden van alle facties (Brotherhood of Steel en de Minutemen) waarmee je wilt blijven werken (zoekopdrachten doet), omdat je na het voltooien van deze zoektocht niet langer bij hen kunt aansluiten.

Na wat geknoei met zijn machines overhandigt Tinker Tom een ​​holotape met de code voor het moleculaire relais.

Doelstelling: Keer terug naar Virgil

Voordat je terugkeert naar de grot van Virgil in de uiterste zuidwesthoek van de kaart, wil je waarschijnlijk een krachtig pantser of een hazmat-pak pakken om je tegen de straling te beschermen. Ga de grot in en praat met de gemuteerde wetenschapper en hij zal een aantal schema's overhandigen voor een apparaat waarmee je het teleportatiesignaal van een courser kunt kapen. Nadat je je er tactvol aan hebt herinnerd om zijn serum in het instituut op te halen, heb je meerdere opties om het apparaat te bouwen. Houd er rekening mee dat als je met een factie praat over het bouwen van het apparaat, ze de meeste onderdelen voor je zullen leveren als je ze niet hebt.

Opmerking: als je met een van de gemarkeerde karakters over het schema praat, kom je op het pad van die factie voor het bouwen van de Signal Interceptor.

(Optioneel) Doel: Praat met de Broederschap

Als je naar het politiebureau van Cambridge of de Prydwen reist en met Paladin Danse of ouderling Maxson praat, gebeurt er een van de volgende twee dingen, afhankelijk van je voortgang met de Brotherhood of Steel-factie:

  1. Je krijgt de taak Brotherhood of Steel quest 03 - Call to Arms met Paladin Danse te voltooien voordat ze ermee instemmen je te helpen.
  2. Als je die quest al hebt gedaan, zal hij je onmiddellijk naar Proctor Ingram verwijzen.

(Broederschap) Doelstelling: Praat met Proctor Ingram

Ingram zal onder de indruk zijn van de schema's en je laten weten dat het ding behoorlijk wat ruimte in beslag gaat nemen. Een vrij duidelijk gebied zal al worden gereserveerd als de bouwlocatie buiten de luchthaven van Boston.

Opmerking: als je dit pad volgt, krijg je de Brotherhood of Steel Quest 08 - From Within.

(Optioneel) Doel: Praat met de Minutemen

Praten met Preston Garvey als je hem hebt ontmoet en Minutemen Quest 01 - When Freedom Calls hebt voltooid, zal resulteren in een van de volgende twee dingen, afhankelijk van je voortgang met de Minutemen-factie:

  1. Je krijgt de taak om Minutemen Sidequest - The First Step te voltooien voordat hij ermee instemt je te helpen.
  2. Als je die zoektocht al hebt gedaan, zal Preston je vertellen om met Sturges te praten over de schema's.

(Minutemen) Doelstelling: Praat met Sturges

Sturges zal de schema's bekijken en je vertellen dat dit ding groot gaat worden. Je kunt het apparaat bouwen in Sanctuary, dat echter voldoende ruimte heeft (sloop het huis naast de werkplaats voor een goede bouwruimte).

Opmerking: als je dit pad volgt, krijg je de Minutemen Quest 05 - Inside Job.

(Optioneel) Doel: Praat met The Railroad

Als je naar het hoofdkantoor van The Railroad reist en met Desdemona praat, gebeurt er een van de volgende twee dingen, afhankelijk van je voortgang met The Railroad-factie:

  1. Je krijgt de taak om The Railroad Quest 02 - Tradecraft with Deacon te voltooien voordat ze ermee instemt je te helpen.
  2. Als je die zoektocht al hebt gedaan, zal ze je meteen naar Tinker Tom verwijzen.

(Spoorweg) Doelstelling: Praat met Tinker Tom

Nadat Tinker Tom klaar is met het bekijken van de schema's, zal hij je vertellen dat je een serieuze hoeveelheid ruimte nodig hebt om dit ding te bouwen, evenals hoe je het eerste onderdeel moet bouwen: het Reflector Platform. Als je locaties voor The Railroad hebt overgenomen, wordt er een geselecteerd voor de bouwplaats (in mijn geval was het Mercer Safehouse in Hangman's Alley).

Opmerking: als je dit pad volgt, krijg je The Railroad Quest 03 - Underground Undercover

Doel: hulp krijgen bij het bouwen van de Signal Interceptor

Als je eenmaal met een van de facties hebt gesproken of het ding zelf hebt gebouwd, wordt dit doel automatisch voltooid. Mogelijk moet je meer dan eens naar je factie terugkeren om alle onderdelen te ontgrendelen om te bouwen (IE: als je terugkeert naar Tinker Tom nadat je het platform hebt gebouwd, ontgrendel je de resterende drie apparaatonderdelen om te bouwen).

Doel: bouw het reflectorplatform

Het reflectorplatform vereist de volgende materialen: 10x aluminium, 3x circuits en 5x staal, evenals een behoorlijk groot oppervlak om het op te plaatsen.

Deze zou vrij eenvoudig moeten zijn met weinig hulp, zolang je maar af en toe rommel opraapt. Als je componenten tekort komt, plunder dan een van de vroege gebieden die je al hebt opgeruimd voor rommel (Corvega Assembly Plant, Museum of Freedom, enz.).

Doel: de console bouwen

(Optioneel) Doel: ziekenhuizen zoeken naar een biometrische scanner

Voor de console moet je het volgende vinden: x2 rubber, x3 koper, x5 staal en een biometrische scanner. Als je de biometrische scanner mist, vertelt de game je dat je in ziekenhuizen moet zoeken naar apparatuur met een biometrische scanner of vernietigde torentjes. De console is vrij eenvoudig te plaatsen omdat deze kan worden verplaatst en niet direct naast het reflectorplatform hoeft te staan.

Doelstelling: Bouw de estafetteschotel

(Optioneel) Doel: Zoek op telecomsites naar een sensormodule

De schotel vereist: x3 koper, x3 staal, x6 doek, x3 goud en een sensormodule. Sensormodules zijn te vinden op satellietlocaties, hoge gebouwen en van vernietigde torentjes. Deze kan ook uit de buurt van het platform worden geplaatst, maar moet dichtbij genoeg zijn voor draden van een generator om zowel het platform als het hoofdgedeelte van het apparaat te bereiken.

Doelstelling: Bouw de straalzender

(Optioneel) Doel: militaire sites zoeken naar een printplaat

Dit is de grote mensen. Deze keer heb je nodig: x10 rubber, x3 staal, x5 koper, x1 circuits en x1 printplaat van militaire kwaliteit. Je kunt zeker printplaten van militaire kwaliteit vinden in de kamer waarin je Kellog hebt verslagen tijdens Story 06 - Reunions in Fort Hagen. Je kunt ook andere militaire gebieden doorzoeken om ze te vinden die rondslingeren of af en toe in torentjes. Serieus, als je torentjes overvalt, zou je geen problemen moeten hebben met deze vereiste onderdelen. Deze is het moeilijkst te plaatsen omdat je hem op het platform moet plaatsen zonder iets anders (zoals dingen boven je hoofd of op de grond die in de weg zitten). Mogelijk moet u de positie van uw platform aanpassen voordat u de zender erop kunt plaatsen.

Doel: schakel het reflectorplatform in

Doel: zet de console aan

Doel: schakel de relaisschotel in

Doel: zet de straalzender aan

Je hebt veel sap nodig om deze sukkel te laten draaien. De onderdelen tellen allemaal op tot een totaal van 30 kracht die nodig is om dit beest te laten werken. Dit betekent dat je zes middelgrote generatoren (of welke combinatie van stroombronnen dan ook) moet bouwen en deze aan elkaar moet koppelen om deze elektriciteit te leveren. Plaats ze allemaal in de buurt van het apparaat, koppel ze aan elkaar en kijk hoe de mooie blauwe lampjes van de straalzender beginnen te flitsen.

(Spoorweg) Doelstelling: Praat met Desdemona

Op dit punt zal Desdemona u eraan herinneren wat er op het spel staat en u meer informatie geven over contact opnemen met de contactpersoon van The Railroad binnen het Instituut. Ze zal je ook een holotape (netwerkscanner) overhandigen met een gecodeerd bericht voor de contactpersoon erop die je kunt gebruiken wanneer je met succes het Instituut infiltreert.

Doelstelling: gebruik de signaalonderscheppingseenheid

Tijd om deze wirwar van onderdelen door te nemen. Ga op het centrale platform staan ​​en je bent verspreid over het landschap. Hervorming in het Instituut seconden later. Gefeliciteerd. Je doet mee. En je bent ook aan het einde van deze missie als je begint aan Story 11 - Institutionalized.