Zeven Boeren (Side Quest)

Zeven Boeren (Side Quest)

Een zijmissie met een intrigerende epiloog, die begint in Uab Nome.

Ga naar je marker om een ​​groep boeren te vinden die zich verstopt tussen de ruïnes.

Volg hun leider, Rai, door de woestijn en een klif op (je passeert de stenen cirkel van Horus terwijl je dat doet).

Als je helemaal naar de top bent gekomen, is je volgende doel om direct terug te gaan naar de ruïnes.

U kunt op uw stappen terugkeren of gewoon de klif afdalen.

Terug in de ruïnes, praat met Rai's broers en bereid je voor op een aanval. Je kunt (optioneel) de oliekruiken als val in het verspreide hooi plaatsen.

Als je klaar bent om te vechten, praat dan met de uitkijk. Dit activeert de aanval en je kunt hier vuurbommen of de verlichte vuurpot gebruiken om je vallen te ontsteken.

Daal af en melee eventuele overlevenden.

Wanneer de laatste valt, begin je onmiddellijk een convo na het gevecht met de overlevenden. Bayek zweert de verantwoordelijke bandietenleider op te sporen en Rai geeft hem de (nu beschadigde) boog.

Volg het pad naar het Senehem Depths-kamp in het oosten. De informatie die u zoekt, bevindt zich in de grot.

Wat niet in de grot is, is een vijandige aanwezigheid, dus je kunt de bandieten buiten bevechten of gewoon vanuit het oosten naderen en naar beneden vallen bij de grotmond. Hoe dan ook, de informatie staat op een kleine houten tafel binnenin (een blauwe tri zal het markeren in je scan-puls).

Ook in de grot, in het gebied van de botten, is de enige schat van het kamp.

Neem het om de locatie te voltooien.

De hoofdbandiet is nog verder naar het oosten. Volg je marker naar een grot, met ruïnes (en leeuwen) buiten.

Neem de trap naar beneden om het graf van Smenkhkare binnen te gaan.

Breek de afbrokkelende muur om toegang te krijgen.

Zoals altijd in een tombe, zorg ervoor dat je grondig plundert - je kunt hier silica vinden en het groeit niet echt aan bomen. Als je klaar bent, ga je verder door in de donkere poel te duiken en de tunnel naar voren te volgen.

Als je tevoorschijn komt, is de deur op het tweede niveau waar je heen moet, recht vooruit, maar je kunt niet op de normale manier omhoog klimmen - je moet de mobiele platforms gebruiken. Dit is geen puzzel voor gewichtsverdeling, dit is een puzzel van een set-een-platform-en-sprint-om-de-ander-te-gebruiken-voor-dat-het-afdaalt.

Plunder dit niveau en onderzoek de gravures, ga dan de kamer met de twee platforms tegen de steigermuur (als je uit het water komt, zou deze kamer aan je linkerhand zijn). Spring naar het verhoogde platform om het te laten zakken. Dit zal een pad creëren een bovenste deuropening op de verre muur.

Spring snel naar dit bovenste niveau - je bevindt je in een stoffige hoek.

Ga door de smalle deur aan je rechterkant om wat silica te scoren en ga dan de andere kant op. Er is een platform voor hem, stap erop om het te laten zakken. Je hebt nu een pad naar je doelmarkering, maar je schiet naar voren, slingert de hoek om en springt over het nu hoge platform naar het bovenste niveau.

Eenmaal boven, ga je vooruit naar de tabletruimte. Er zijn hier maar drie vijanden - je kunt er twee tegelijk uitschakelen met een kettingmoord, of gewoon steken en snipen.

Lees de tablet om de locatie te voltooien en een vaardigheidspunt te verdienen.

Bevestig dat je de bandietenleider doodt om de missie te voltooien.

Dit levert ook de Seven Farmers-prestatie op en transformeert je Broken Bow in de Ancestral Bow van zeldzame kwaliteit.

Terwijl je hier bent, moet je zeker de zijkamers plunderen en waag je door de spleet in de verre muur van de tabletkamer om Eeyoo Sekedoo Aat te bereiken.