Resident Evil 7 gelekt

Resident Evil.jpg

Ondanks gemengde beoordelingen vanResident Evil 6, lijkt de Resident Evil-serie niet dood te zijn, of zelfs gezombiseerd. Volgens een voormalig medewerker van motion capture studio House of Moves, Resident Evil 7 is in de maak. Dit nieuws komt via een LinkedIn-profiel, waarop staat dat iemand als kostuumontwerper heeft gewerkt voor Resident Evil 7 . Als dit waar is, is de game zeker verder in ontwikkeling dan alleen de planningsfase.

House of Moves is een in Los Angeles gevestigd bedrijf dat in het verleden verschillende ontwikkelingsstudio's voor videogames heeft geholpen. Ze hebben motion capture gedaan voor games zoals Halo: Bereik , God of War II , en Call of Duty Black Ops.

Voorlopig is dit nieuws slechts een gerucht. Capcom heeft geen commentaar gegeven op dit lek en heeft geen officiële verklaring af te leggen over een mogelijke Resident Evil 7 . Vertegenwoordigers van Capcom hebben echter gezegd dat: Resident Evil is al een tijdje geen dode franchise. In het bijzonder heeft Capcom het gehad over een terugkeer naar de wortels van Resident Evil voor een poosje.

Bron: NeoGAF