Bezit de wegen

MEEST GEZOCHT: Eigenaar van de wegen

BLEAKE EILAND

BELANGRIJKE OPMERKING: zorg ervoor dat je de Disruptor-upgrade - Disruptor: Sabotage Drone koopt voor 8 upgradepunten in de gadgets-sectie. Veel van de checkpoints worden bewaakt door schildwacht-drones die je in korte tijd zullen doden als ze je zien. Hierdoor kun je ze vernietigen zonder de Batmobile te gebruiken.

Deze sidequest vereist dat je de controleposten vindt die verspreid over de stad liggen en de groepen vijanden (en schildwachtdrones) binnenin uitschakelt. Elk controlepunt wordt bewaakt door gewapende militievijanden en sommige worden ook bewaakt door schildwachtdrones. Sentry-drones zijn gemeen en richten binnen enkele seconden grote hoeveelheden schade aan met hun snelvuurkanonnen.

Ze hebben ook een groot gezichtsveld (ongeveer 270 graden), wat betekent dat u alleen recht achter hen kunt landen om u aan het zicht te onttrekken. Sentry-drones kunnen alleen worden vernietigd met een verbeterde Disruptor (zie de opmerking hierboven) of de Batmobile. Ik raad ten zeerste aan om de Disruptor-upgrade te krijgen, omdat de resulterende drone-schildwachtexplosie vaak het hele controlepunt van militievijanden vrijmaakt.

Het enige dat per checkpoint verandert, zijn de militie- en dronenummers. Een laatste ding om op te merken is dat bijna elk checkpoint een manier heeft waarop de Batmobile er toegang toe heeft (of in ieder geval ergens waar je van dichtbij op het checkpoint kunt schieten), waardoor degenen zonder de Disruptor-upgrade ze kunnen wissen. Zodra de militie en drones vrij zijn, gebruik je je detectivevisie om de controlepostcommandant te lokaliseren en met hem te communiceren om zijn radio te vernietigen en de controlepostmuren te openen.

MIAGNI EILAND

OPRICHTER'S EILAND

Opmerking: het aangepaste waypoint toont de locatie in deze schermafbeelding