MM Quest 05 - Inside Job

MINUTEMEN QUEST 05 - Binnenbaan

Getriggerd door de hulp van de Minutemen om de teleporter te bouwen tijdens Verhaal 10 - Het Moleculaire Niveau.

Doel: Steek de holotape van de netwerkscanner in de Institute-terminal

Terwijl je de laatste stappen van Story 10 - The Molecular Level afrondt nadat je Sturges en de Minutemen hebt gekregen om je te helpen het apparaat te bouwen, sta je op het platform als voorbereiding om naar The Institute te teleporteren. Wanneer dit gebeurt, zal Sturges een holotape overhandigen en u vragen deze te gebruiken om het netwerk van het Instituut te scannen, en hem daarna de gegevens terugsturen. Whoosh, je bent vertrokken.

Wanneer je binnenkomt in de relaiskamer van het Instituut, is recht vooruit door de deuropening een rij consoles met een terminal in het midden. Plaats de holotape van de netwerkscanner erin en selecteer 'netwerkscan starten' wanneer de optie verschijnt. Nadat het netwerk is gescand, verwijdert u de tape en gaat u weer uit de terminal.

Doelstelling: Holotape aan Sturges geven

Ga nu verder met Verhaal 11 - Geïnstitutionaliseerd totdat je de mogelijkheid krijgt om snel van en naar The Institute te reizen. Hiermee kun je terugkeren naar Sanctuary and Sturges om de holotape te overhandigen en deze zoektocht te voltooien.

Opmerking: je kunt de resultaten van de tape aan meerdere facties overhandigen (ze maken kopieën voor je), waardoor je meer opties hebt.