Eladen: Cachestroom

Cachestroom

Locatie: Eladen

Omdat ' Koude harde cache ' op Kadara was niet genoeg woordspeling. Dit is weer een 'vind het ding op willekeurige punten'-zoektocht. In dit geval zijn het Remnant-gegevenscaches in Remnant-ruïnes. Vind genoeg om een ​​navigatiepunt te scoren in de uiterste noordwestelijke hoek van de kaart

Je vindt daar een minvault-ingang, omringd door geparkeerde aaseters.

Er is geen weerstand boven, dus ga de kluis in en neem de put naar beneden. Er zijn hier raiders verborgen in de duisternis, maar ze zullen niet aanvallen totdat je begint te bewegen.

Ruim ze op en plunder een kleine container van het hoge, achterste platform en een grotere container in de gebruikelijke overhang eronder.

De rest van de kluis gaat gewoon vooruit en maait ballingen neer.

Je krijgt te maken met de gebruikelijke achterban, maar pas op voor een troep scherpschutters aan het einde van de hal - ze kunnen je verrassen als je je concentreert op dichterbij gelegen doelen. Aan het einde van de hal staat een Destroyer. Je kunt het beste ervoor zorgen dat hij goed in de buurt komt van de vijand Hydra, en dan aan te vallen terwijl hij wordt afgeleid.

Wanneer de oppositie is uitgeschakeld, ga je de kamer aan het einde van de gang binnen om de sinistere kernen daar te scannen en deze missie te voltooien.

Merk op dat er een paar containers in deze eindkamer zijn, en een Restcache terug in de elleboog van de hoofdgang, die zo opgelost moeten worden.