schepsel van de nacht

MEEST GEZOCHT: Creature Of The Night (in uitvoering)

Komt in eerste instantie beschikbaar tijdens Mission 06 - On The Arkham Knight's trail

Doelstelling: Onderzoek het gevleugelde wezen dat door de lucht sluipt

Doel: Neem een ​​bloedmonster van het gevleugelde wezen voor analyse

Zodra je het doel begint te volgen, zullen alle krijsen die het wezen maakt in een richting en op afstand verschijnen. Ga ergens hoog op Miagani Island staan ​​en gebruik je Batvision (detectivemodus) om je te helpen het te vinden. Het zal verschijnen als een vleermuisvormig rood vliegend ding zoals je het in detectivevisie bekijkt.

Benader het van bovenaf in een glijdende beweging en Batman zal een Bat-Flying-Grapple doen om het wezen naar beneden te halen en wat van zijn bloed af te tappen om het te laten analyseren. Houd die glijtechniek in gedachten, want je zult ze later in het verhaal moeten hergebruiken in latere delen van deze sidequest en tegen slangendrones.

Doelstelling: doorzoek het lab van Dr. Kirk Langstrom

Steek de stad over om de markering te bereiken die de locatie van het lab aangeeft en ga met de lift naar beneden (ik had echt verwacht dat de Man-Bat zou verschijnen terwijl hij afdaalde, maar helaas is dit geen horrorspel). Er is hier een scherm waarop de gebeurtenissen worden beschreven die hebben geleid tot de transformatie van Langstrom, evenals het lichaam van zijn vrouw waar je naar kunt kijken als je dat echt wilt.

Onderzoek zijn computer en het is tijd om een ​​minigame te spelen. Er zijn twee DNA-strengen, waarvan aan de onderkant slechts de helft oplicht. Beide moeten schoon (wit) zijn als ze door de scanner gaan om het percentage te verhogen. Al het andere zal uw percentage verlagen.

Je bestuurt de strengen (draai ze om) door de linker (linker streng) en rechter joystick (rechter streng) te kantelen. Wanneer u een kant ziet die op het punt staat groen of geel te worden (respectievelijk), draait u deze om. Zodra je 100% hebt bereikt, eindigt de minigame en wordt de remedie gesynthetiseerd.

Doel: Man-Bat lokaliseren en de remedie toedienen

Wordt beschikbaar na het voltooien van Mission 10 - Infiltrating Stagg Airships

Man vleermuis. Zie je wat ze daar deden? Ga naar een hoge plek op Bleake Island en luister opnieuw naar het gekrijs. Doe nogmaals de Bat Swoop Tackle en ontvang een gratis injectie. Batman zal echter meer moeten doen om de klus te klaren.

Doel: Man-Bat lokaliseren en de kuur (opnieuw) toedienen

Wordt beschikbaar na het voltooien van Mission 14 - Assault On Panessa Studios

Ga de lucht in van (je raadt het al) Founder's Island in je zoektocht naar de ongrijpbare Mannus-Battus. Een snelle glide takedown zal Dr. Langstrom terugbrengen naar zijn oorspronkelijke vorm en een einde maken aan zijn heerschappij van ... licht ongemak? * haalt zijn schouders op * Ik denk dat Batman niet van gelijknamige concurrentie houdt.

Doelstelling: Man-Bat terugbrengen naar de GCPD-lockup

Stop hem achter in de Batmobile en rijd naar de lockup om hem in de wachtende armen van Gotham's beste te brengen. Oh, en een cel.