Banuk-figuren

Net als de Ancient Vessels, kunnen deze figuren worden verzameld om te ruilen met speciale verkopers, behalve dat deze wat meer klimmen vereisen. Er is ook een kaart die u kunt kopen om u te helpen het algemene gebied te vinden waarin ze zich bevinden.

Stel 1 . in

Figuur 1 - Ten noordoosten van het Devil's Thirst Bandit Camp vind je een berg met overal schilderijen, klim naar de top van dat gebied om de figuur te vinden.

Figuur 2 - Gevonden in de buurt van het dorp Hunter's Gathering. Zoek de paal in de noordwestelijke hoek en beklim die en klim dan de muur erachter. Zodra je weer op een beloopbare richel bent, blijf je de berg op en rond de berg totdat je de figuur vindt.

2 . instellen

Figuur 1 - Gelegen ten oosten van het Banuk-kamp in de bergen. Als je de kaart hebt met de locaties, moet je helemaal onderaan de cirkel gaan die het gebied laat zien waar de figuur zich bevindt. Daar vind je de onderkant van de klimroute die je moet nemen. Bovenaan staat de figuur.

Figuur 2 - Deze figuur ligt ten westen van Meridian. Ga naar het kampvuur dat het dichtst ten westen van Meridian ligt. Eenmaal daar, ga niet de klif af, maar zoek in plaats daarvan het touw dat naar het platform leidt om je de klim naar boven te besparen.

3 . instellen

Figuur 1 - Dit is bijna direct ten westen van het vreugdevuur ten zuiden van Sunfall. Zoek de geschilderde rots en volg de klimroute naar de figuur.

Figuur 2 - Deze figuur ligt pal ten westen van de Shellwalker-site ten zuiden van Pitchcliff. Zoek de markeringen aan de voet van de helling en volg deze tot aan de laatste figuur.