Controlelijst voor prestaties

Onmisbare verhaalprestaties

Imperial Seal - Ontgrendelt tijdens Mission1

Jewel of the South - Ontgrendelt tijdens missie 2

The Beast Within - Ontgrendelt tijdens missie 3

Labyrinthine Mind - Ontgrendelt tijdens missie 4

A Night in 1849 - Ontgrendelt tijdens missie 7

Spirit hun - Ontgrendelt tijdens missie 8

Down with the Duke - Ontgrendelt tijdens missie 8

Het grootste geschenk - Ontgrendelt wanneer je het spel hebt voltooid

The Royal Protector - Onmisbaar als je het spel voltooit met Corvo Attano

The Empress - Onmisbaar als je het spel voltooit met Emily Kaldwin

Te missen Sidequest-prestaties

Vrijheid van meningsuiting - In missie 1 redt u de printer van de Dunwall Courier. Als je naar de bovenste verdieping van het Courier-gebouw sluipt (het is tegenover het Boyle House), hoor je een bewaker een journalist bedreigen. Wacht tot de bewaker daadwerkelijk heeft aangekondigd dat hij van plan is de kerel te doden, en verstik hem dan of vermoord hem. Praat met de printer als hij kalmeert.

Morbid Theft - Steel in Mission 2 een lijk voor Mindy Blanchard. Mindy zit op een bank buiten de Black Market en zal je deze zoektocht geven om een ​​lichaam uit het Overseer-gebouw te halen en het naar een open graf onder het kantoor van de tandarts te dragen. Lastig om ongezien uit te voeren, maar bekijk onze walkthrough voor meer informatie.

Uitstel van executie - In Mission 2 moet je voorkomen dat een burger tegen een Wall of Light wordt geduwd. Net voordat je de Wall of Light in de Dockyard Quarter bereikt (dit is ook net nadat je een pop-up met een tutorial hebt gekregen over neutrale zones versus vijandige zone), hoor je twee bewakers die een burger bedreigen. Door de bewakers aan te vallen, kan de ongelukkige stakker ontsnappen, maar ook door hen af ​​te leiden. Zorg ervoor dat hij niet wordt gedood in het kruisvuur voordat hij ontsnapt, en je zult deze prestatie in de wacht slepen.

Stilte - Elimineer Jindosh zonder dat hij ooit weet dat je daar was. Dit betekent dat je naar zijn kantoor moet gaan en geen vijanden mag aanvallen, aan hendels moet trekken of explosies mag veroorzaken totdat je hem hebt uitgeschakeld.

Gazebo - Lees de gedenkplaat in de Gazebo, gelegen op de binnenplaats van de Dunwall Tower in Mission 9.

Vertrouwdheid kweekt minachting - Rob Dr. Galvani's appartement in missie 1 (het is het appartement dat het dichtst bij je afdaling van de toren is, dat met het schilderij van Lady Boyle), en opnieuw in missie 9.

De plaats van drie doden - Dood Paolo 2 keer. Dat is één keer tijdens zijn Black Market-optreden in Lower Aventa tijdens missie 4 en twee keer in de Howler Compound tijdens missie 6.

Trouw aan de abdij - Side met de Overseers in het Dust District door Paolo te elimineren en zijn lichaam naar Vice Overseer Byrne te slepen.

Howlers to the End - Kies de kant van de Howlers in het Dust District door vice-opziener Byrne uit te schakelen en zijn lichaam naar Paolo te slepen.

Oracular Echoes - Gebruik de hendel op Breanna's apparaat drie keer om drie profetieën van de gecorpsified Sisterhood te horen. Dit moet worden gedaan voordat het apparaat wordt gesaboteerd, zodat spookachtige spelers het misschien gemakkelijker vinden om te redden voordat ze saboteren, de heksen afslachten, deze prestatie behalen en vervolgens opnieuw laden voor hun 'echte' spel.

Misbare puzzelgerelateerde prestaties

Eureka - Los het Jindosh-slot in hoofdstuk 4 op zonder hints te krijgen. Het slot is bij elke playthrough anders, maar het reset niet halverwege het spel. Als je de logische tabel voor deze niet wilt uitwerken, kun je je spel vroegtijdig opslaan, het antwoord krijgen van een van beide factieleiders door de andere factieleider te doden, dan herladen en de onthulde oplossing invoeren.

Under The Table - In Mission 7. Klinkt moeilijker dan het is - kruip gewoon onder de eettafel in het heden, schuif naar de klop en pak de sleutel die al binnen handbereik is. Kinderspel.

Flooded Basement - Bereik in Mission 7 de kelder, stuur de bewakers uit het verleden, pak het krukwiel uit de vitrine en gooi het door het gat in de muur. Rits naar het heden om het nu grotere gat in te gaan, en bevestig dan de en gebruik de zwengel in het verleden om het water af te voeren en de vereiste rune vast te houden.

Vervallen - Vind in Mission 7 het balkon dat in het verleden werd ondersteund door rode verbindingssteunen. Schiet ze eruit om een ​​vernield balkon in het heden te onthullen.

Black Market Inbreker - Beroof een Black Market Shop. Onze walkthrough beschrijft hoe je elke winkel kunt uitschakelen, maar de gemakkelijkste is waarschijnlijk die in Mission 9 - kom gewoon door een gat in het plafond van het havenmagazijn om deze te claimen.

Te missen prestatiegerelateerde prestaties

Fearless Fall - Voer in Mission 3 een drop-attack uit vanaf het hoogste punt in Addermire. Zorg ervoor dat je niet alle vijanden al hebt uitgeschakeld voordat je naar het dak van Institute gaat en op de hoogste borstwering gaat zitten. Er is natuurlijk een bewaker gestationeerd in je killzone, maar als je hem al hebt uitgeschakeld, kun je proberen bewakers in de buurt te lokken met kruisboogbouten.

Spookachtig - Voltooi een hele missie zonder opgemerkt te worden. Onze walkthrough heeft een gids zonder detectie voor elke missie, maar als je alleen deze prestatie wilt, zijn de gemakkelijkste spookmissies waarschijnlijk Mission 1 en Mission 7, waar je met een missiespecifiek artefact vijanden gemakkelijk kunt volgen

Heartbeat Reaper - Schakel 6 vijanden uit in minder dan 1,5 seconde. De sleutel hiervoor is te weten dat 'elimineren' betekent 'doden', en zelfs een vijand die is uitgeschakeld, kan nog steeds worden geëlimineerd. Met dit in gedachten, wurg je 6 arme sukkels, stapel ze op een stapel en leg er een kersengranaat op.

Fatal Redirect - Dood een vijand met hun eigen kogel. Het gemakkelijkst te doen door de Reflexes Enhancement 'Superior Deflection' te gebruiken en teen-tot-teen te gaan met een pistoolwielder. De Overseer op het balkon boven de predikers in Mission 2 is een goede kandidaat voor deze, als je jezelf op het balkon aan de overkant plaatst. Hij kan niet dichtbij genoeg komen om zwaardaanvallen uit te voeren, en het duurt minuten voordat iemand op de grond granaten naar je begint te gooien.

Sliding Marksman - Een andere verbetering van de reflexen, 'Focused Slide', lijkt speciaal voor deze prestatie ontworpen. Uitvoering is het gemakkelijkst met de meer nauwkeurige kruisboog (tenzij je wilt wachten op de late-game sniper-mod voor het pistool). Zorg er wel voor dat je een goede aanloop naar je doelwit hebt en dat je doelwit geen speciale hoofdbescherming heeft. Voer de dia uit en gebruik Zoom om het schot vast te leggen.

Acrobat - Elimineer 10 vijanden met drop-moord. Helaas telt gewoon iemand knock-out niet voor deze - ze zijn op zoek naar bloed. Makkelijk te krijgen met Corvo's Blink-vaardigheid - zolang je een beetje hoofdruimte hebt om mee te werken, kun je de ruimte in de ruimte recht over vijanden knipperen en de relevante aanval toepassen, zelfs binnenshuis.

Rogue - Schakel 20 onbewuste vijanden uit. Alle vijanden beginnen zich niet bewust te zijn, dus deze is gemakkelijk genoeg: gebruik standaard stealth-tactieken om vijanden te doden of anderszins te neutraliseren voordat ze je zien.

Schaduw - Voltooi het spel zonder opgemerkt te worden. Zie onze walkthrough voor een start-tot-finish-gids hiervoor. Hoewel de speelstijlen verschillen, is dit waarschijnlijk gemakkelijker met Corvo dan met Emily, omdat zijn Blink-kracht snelle ontwijkingen en verwijderingen mogelijk maakt en niet detecteerbaar is tijdens het transport. Met New Game + kan Emily natuurlijk Blink gebruiken om hetzelfde te bereiken.

In goed geweten - Voltooi het spel in Low Chaos. In volgorde van belangrijkheid: dood geen burgers, dood geen vijanden, laat je niet zien en laat geen lichamen vinden. Eet alle levende ratten die je wilt (dit is er misschien geen).

Schone handen - Voltooi het spel zonder iemand te doden. Deze walkthrough is een no-kill-gids, maar wees in het algemeen voorbereid op veel geduldig sluipen, schaduwen, verstikking en het verbergen van het lichaam. Langzaam, maar bevredigend.

Flesh & Steel - Weiger het merkteken van de buitenstaander en voltooi het spel zonder krachten.

Occult Carver - Maak 10 botarmen. Nog een prestatie van het type vuur en vergeten. Sla je spel op. Koop de Bonecharm Crafting-kracht als je dat nog niet hebt gedaan. Maak 10 bonecharms van welke aard dan ook, ongeacht corruptie, bruikbaarheid, enz., en herlaad vervolgens nadat de prestatie verschijnt. Als je een bonecharm-zware build speelt, verwerf je deze natuurlijk gewoon.

Circle of Life - Overgang tussen menselijke hond, rat, vis en bloedvlieg uit een enkele cast van Possession. Merk op dat je ze niet in die volgorde hoeft te doen, en het is prima om één formulier meer dan één keer te doen, zolang alle vakjes zijn aangevinkt tegen de tijd dat Bezit verloopt. Makkelijker gemaakt door natuurlijk alle Possession-krachten te benutten. Je kunt het kaartspel in je voordeel stapelen door Devouring Swarm te gebruiken om ratten op te roepen, en Bloodfly Swarm of zelfs gewoon High Chaos om de groei van bloedvliegen te stimuleren. Je kunt echter ook alle benodigde levensvormen vinden net binnen buiten de kelderingang van de serre in Mission 5. Het bezit van een grafhond telt voor de prestatie, maar zal je onmiddellijk doden, dus plan voor dat laatste. Houd er ook rekening mee dat bloedvliegen zonder goede reden niet door open poorten kunnen. Eén tactiek eenmaal voorbij de Muur van Licht, ontgrendel de poort die het verst van de Wachttoren verwijderd is. Boven aan deze trap is een deur met aan de andere kant een grafhond - open de deur en sluip uit het zicht. Ga op de loer liggen in het rioolrooster bij de fontein hier totdat de bewaker achterdochtig wordt. Schakel nu snel over tussen de nabijgelegen ratten naar de nabijgelegen bloedvliegen. Zoem door het rooster naar de fontein en bezit een vis (het is prima om blindelings te vuren - je doel hoeft niet dood te zijn), en kijk op voor die zoekende bewaker. Bezit hem en loop rond naar de ontgrendelde poort, terwijl je de grafhond bezit zodra je de trap opkomt. Het is gewoon zo waanzinnig makkelijk.

UPDATE: Het bezit van grafhonden resulteert niet langer in onmiddellijke dood, waardoor dit een fluitje van een cent is. Open de deur, bezit de hond, dan de trap af naar de ratten, rat tot bloedvlieg om te vissen. Als de man niet dichtbij genoeg is, kijk dan naar rechts - er zweeft hier altijd een eenzame bloedvlieg boven het zwembad. Zap naar hem en dan naar de man om de cirkel te sluiten.

The Lovers - Koppel twee personages aan Domino net voordat de een de ander doodt. Rust Domino uit en sluip dan achter een duo van vijanden (burgers werken niet). Domino de twee, spring dan op en begin er een te verstikken - gebruik ze als een schild wanneer de ander aanvalt, en bingo.

Misbruikbare niet-dodende-mensen-gerelateerde prestaties

Counter-Serum - Chat met Dr. Hypatia aan boord van de Dreadful Wale. Je kunt dit alleen doen als je de niet-dodelijke route door Mission 3 hebt genomen en de remedie hebt toegediend aan de Crown Killer. Zie onze walkthrough voor alle details.

Years Ago, Another Time - Als je Mission 9 bereikt met Low Chaos, zal Foster je het verhaal van haar verleden vertellen wanneer je met haar chat op de Wale.

Alternatieve benadering - Voltooi een hele missie zonder slachtoffers. Onze walkthrough heeft een no-kill-gids voor elke missie, maar als je alleen de prestatie wilt, is het waarschijnlijk het gemakkelijkst om op missie 1 te komen (met name je geeft niet om de over het algemeen lage buit hier) en missie 3, die een bijna eindeloze voorraad chloroform voor uw no-kill-behoeften.

Missable Collection-gerelateerde prestaties

Goed gefinancierd - Vind 60% van de beschikbare buit. Het is duidelijk dat je heel veel buit kunt missen en toch deze prestatie kunt behalen, dus maak je geen zorgen als je elke missie een paar honderd of zelfs duizend te kort voltooit. Als je consequent minder dan de helft van de buit in level vindt, zorg er dan voor dat je Darkvision koopt en gebruikt, zowel om kleine buit te markeren die je misschien hebt gemist, en om te onthullen in caches in verborgen kamers of schijnbaar ontoegankelijke gebieden. Houd je ogen open voor open ramen, vooral hoge, en winkelpuien die open kunnen worden geslagen. Onthoud ten slotte dat zowel bewakers als burgers kunnen zakkenrollen voor geld, en bloedvliegkorven bevatten soms waardevolle bloedamber (een kijkje met Darkvision kan je van tevoren vertellen welke bijenkorven een schat bevatten).

Clockwork Collector - Verkrijg genummerde plaquettes van 3 Clockwork Soldiers. Je kunt deze helaas niet zomaar stelen van slapende clankers, je moet ze eerst vernietigen. Je kunt dit in gevechten doen of ze opnieuw bedraden, waardoor ze uiteindelijk zichzelf vernietigen. Misschien is de meest efficiënte manier om de ene opnieuw te bedraden in het bijzijn van de andere, en ze het uit te laten vechten.

Kunstverzamelaar - Koop alle 25 verzamelbare schilderijen, zoals hier beschreven.

Souvenirs - Schaf de tien decoratieve voorwerpen aan die door het spel zijn verspreid, zoals hier beschreven.

Royal Spymaster - Doorzoek de Wale elke keer dat je aan boord bent voor communiqués tussen Foster en Sokolov, inclusief audiografieën. Lees/beluister ze allemaal voor deze prestatie.

Heart Whispers - Gebruik het hart om naar de geheimen van 40 verschillende mensen te luisteren. In theorie eenvoudig genoeg - richt het hart gewoon op iemand en activeer het om een ​​etherisch verontrustende anekdote te horen. Spoel en herhaal veertig keer, maar zorg ervoor dat je je telling voltooit voor het einde van missie 8, op welk punt deze prestatie onbereikbaar wordt voor de rest van de playthrough.

Songs of Serkonos - Een recht pijn van een prestatie. Er zijn drie rondzwervende groepen muzikanten op drie verschillende niveaus - je moet naar de liedjes van elk luisteren, hoewel je pas bij de laatste weet of je lang genoeg of dichtbij genoeg hebt geluisterd. Als je een van de zwarte markten hebt beroofd, verschijnt de laatste groep niet, maar is deze vervangen door extra marktbeveiliging. Dus als je voor deze gaat, maak er dan vanaf het begin een prioriteit van.

Het eerste duo zit in Mission 2 en treedt op op de markt onder het spoor. Zoals met alle duo's, als je ze laat schrikken door een gevecht te beginnen of paniek te veroorzaken (dat wil zeggen, door een getatoeëerd lichaam naar de kelder van de tandarts naast de deur te dragen), schieten ze op en is je kans verloren. Houd in plaats daarvan een laag profiel, blijf dichtbij totdat ze klaar zijn met zingen en praat dan met ze.

Dezelfde algemene strategie geldt voor het duo in Mission 6. Ze zijn te vinden op de binnenplaats van de Howler-compound. Omdat ze worden omringd door vijanden die je op het oog zullen aanvallen (tenzij je het lichaam van de vice-opziener draagt), luister je vanaf een dakje in de buurt of van achter het scherm in de kleedkamer dat ze gebruiken voor de achtergrond.

Het derde duo speelt voor de Black Market in Mission 8. Tenzij je de deur van een eerdere Black Market hebt gekraakt, in welk geval de muzikant zal worden vervangen door een Howler-hinderlaag, en de prestatie onbereikbaar wordt in deze playthrough .